Els Amics de Manel

Un concert ple de grans èxits musicals

Amb una sorprenent habilitat per connectar amb el públic, Amics de Manel ha demostrat en menys d’un any de trajectòria que poden conquerir qualsevol escenari. La seva fórmula és una barreja mestra de versions actuals que no poden faltar a cap festa, així com algunes de les seves pròpies creacions musicals que segurament sorprendran més d’un.

T’atreveixes a deixar-te a portar pel seu ritual de nit?

Diuen que en nits de lluna plena, quan tothom dorm surten d’amagat, s’infiltren entre la gent, i gràcies a la seva màgia i la seva energia hipnòtica en poca estona es converteixen en la festa i la disbauxa. És impossible resistir-se als seus temes, a la seva força explosiva, als seus hits més innovadors, al seu encant femení…

Grup tribut a Txarango, Oques Grasses, Catarres, Buhos i The Tyets

Qui no ha tingut el somni d’assaborir la màgia de les cinc millors bandes de música en català, totes actuant en una sola nit al seu propi poble? Aquest fenomen musical és un dels trets distintius d’un dels festivals més destacats en el panorama musical català: el Canet Rock.

Una festa sense precedents a la que ningú es podrà resistir

Els pirates són famosos per la seva habilitat saquejadora i la seva passió per trobar tresors ocults, i així és com es presenta la Perla Negra. Presumint de tenir el tresor més preuat de tots: un setlist de cançons absolutament perfecte.

Una proposta única, irreverent, exòtica i original

Una revelació en el panorama de les versions, destaca pel seu empoderament femení i la seva energia. Amb quatre membres carismàtiques i amb la seva habilitat per fusionar cançons connecten profundament amb el públic.

Un viatge a les illes Waikiki!

Durant dues hores inoblidables, seràs guiat a través d’un variat repertori d’himnes de la música catalana, espanyola i internacional, des dels anys 90 fins a dia d’avui. Tothom que ha visitat les illes WAIKIKi sap que hi tornarà algún día.

Les nostres bandes